Andet - Pc-tips

 

 

 


          

På denne side finder du de sider der ikke passer ind under de andre kategorier! Herunder starter vi med 100 pc tips.

Vil I have tips fra forskellige grupper kan I få tilmelder jer på denne adresse; www.tipschannel.dk. Specielt er virus- og sikkerhedsopdatering meget god!

Har du et godt tips du vil dele med andre, send det til mig (det må dog ikke være kopieret fra tipschannels side), så lægger jeg det ud har på siden.

Nedenstående tips har jeg fundet på Komputer for Alle's hjemmeside ; www.komputer.dk, men da de ligger på sider med 10 på hver, har jeg kopieret dem, så nu ligger de alle 100 herunder, meget nemmere til at printer ud, eller bare læse ganske almindeligt !

Tip 1-10

1. Afinstaller de programmer, du ikke bruger, da de fylder og bruger kræfter. Gør det i kontrolpanelet Tilføj/fjern programmer.

2. Undgå at have for mange programmer åbne på én gang. Alle programmer, mapper og vinduer bruger hukommelse.

3. Flyt dokumenter og downloadede filer væk fra skrivebordet og ned i nogle logiske mapper på harddisken. Windows slipper dermed for at genoptegne alle ikonerne på skrivebordet hele tiden.

4. Slå pauseskærm fra, eller vælg pauseskærmen Sort skærm. Så skal computeren ikke indlæse en stor kompliceret pauseskærm hver gang. Gør det i kontrolpanelet Skærm.

5. Hvis du har en gammel pc med Windows 98, kan du få mere fart ved at skifte til det ældre og mindre Windows 95.

6. Sørg for at bruge den nyeste udgave af DirectX til spil. Hver ny udgave er hurtigere, og ofte understøttes flere avancerede faciliteter i dit grafikkort. Du kan fx finde den nyeste version af DirectX på Komputer for alles K-CD.

7. Find de nyeste drivere til, specielt, dit grafikkort. Nye drivere er ofte hurtigere end de gamle. Kig forbi for eksempel www.driverguide.com, og download det, du har brug for. Helt gratis!

8. Ryd op i gamle dokumenter, billeder m.m. Det er hurtigere at finde et dokument, når der ikke er så mange at søge mellem. De gamle dokumenter kan du eventuelt gemme på en diskette eller cd-rom.

9. Slå "Animer vinduer og lister" fra i skærmopsætningen. Det tager tid at tegne animationerne, som gør, at det ser glidende ud, når du åbner og lukker et vindue. Brug effekter i kontrolpanelet Skærm.

10. Slet gamle postmeddelelser, ryd op i Sendt post, og tøm Slettet post i dit postprogram. Det hjælper når postprogrammet ikke skal "slæbe" rundt på alle de gamle meddelelser

 

Tip 11-20

11. Hvis du har plads på harddisken, skal du installere programmerne i fuld udgave. Dermed undgår du, at de benytter cd-rom-drevet hele tiden. Harddisken er væsentlig hurtigere end cd-drevet.

12. Hvis du bruger den nye Office 2000, så skift evt. til den ældre Office 97. Den gamle er mindre og hurtigere og kan stort set det samme.

13. Når du afinstallerer programmer, efterlades stumper på harddisken, som får Windows til at køre langsommere. Installerer du ofte programmer, kan det godt betale sig at geninstallere Windows af og til.

14. Windows registreringsdatabase indeholder oplysninger om Windows og installerede programmer. Når du afinstallerer programmer, efterlades en masse forældet information, som Windows bruger tid på at låse og håndtere. Microsoft har lavet et program, som kan rydde op i registreringsdatabasen, hvilket du selv bør holde dig fra. Programmet hedder RegClean og kan hentes gratis på: www.microsoft.com/downloads/release.asp?ReleaseID=18924

15. Få en mere kedelig, men hurtigere computer. Undgå flotte, farverige baggrundsbilleder af for eksempel lange bjergkæder i stemningsfuld solnedgang eller det nyfødte familiemedlem. De tager tid at indlæse, og de bruger rigtig megen hukommelse på en computer med for få kræfter. Slå dem fra i kontrolpanelet Skærm.

16. Har du et baggrundsbillede på skærmen, som du ikke vil undvære, så sørg i det mindste for, at billedet ikke bliver strakt til skærmens størrelse. Vælg Centreret i stedet for. Gør det i kontrolpanelet Skærm.

17. Ryd op i skrifttyperne. De fleste programmer, som arbejder med skrifter, skal kende alle skrifttyperne. Jo flere der er, jo langsommere arbejder din software. Gør det i kontrolpanelet Skrifttyper.

18. Slå "Udjævn kanter på skærmskrifttyper" fra i skærmopsætningen. Computeren har ikke brug for at beregne disse ekstra oplysninger. Gør det i menuen Effekter i kontrolpanelet Skærm.

19. Skru ned for opløsningen. Jo flere punkter du har på skærmen, jo mere skal computeren lave. En lavere opløsning gør grafikken lettere. Skru ned i kontrolpanelet Skærm.

20. De fleste moderne skærmkort er hurtigst, hvis du benytter ægte farver (32 bit). Så læser kortet den opgave, det fra fabrikken er produceret til at løse, og bliver altså brugt optimalt.

 

Tip 21-30

21. Slå "Vis som Webside" fra i mapper og på skrivebordet. Funktionen gør, at vinduet fungerer som en side på Internettet. Navne på mapper fungerer for eksempel som links, der bliver åbnet med et enkelt klik. Gør det ved at åbne den pågældende mappe, brug menuen Vis, og vælg menuen Mappeindstillinger.

22. Brug ikke baggrundsbilleder og smarte skrifttyper i dine e-mails. De tager bare længere tid at sende og lang tid for modtageren at åbne.

23. Slå "Aktiver sideovergange" fra i Internet Explorers avancerede indstillinger. Så kommer overgangen fra side til side mere pludseligt.

24. Defragmenter din harddisk. Alt, der hører sammen og ligger sammen, er hurtigere at finde frem til. Find Defrag i Windows-mappen på dit C-drev.

25. Fjern de Windows-komponenter, du ikke har brug for. Gør det i Windows Installation under Tilføj/fjern programmer i Kontrolpanelet. Fjern for eksempel Skrivebordstemaer.

26. Her må du punge ud. Er din harddisk alligevel blevet for lille, så køb en større og hurtigere. Helst ikke mindre end 7200 omdrejninger. Den koster 1000-1500 kroner.

27. Fjern de netværksprotokoller, som du ikke benytter. Som regel er der kun brug for TCP/IP. Gør det i kontrolpanelet Netværk.

28. Slå "Vis indhold i vindue, mens der trækkes" fra.
Så skal computeren kun tegne en tynd, grå ramme, når du flytter rundt på dine vinduer, og skal altså ikke slæbe rundt på al grafikken i det enkelte vindue. Gør det i menuen Effekter i kontrolpanelet Skærm.

29. Slet gamle kontaktpersoner i dit mailprogram, da de fylder og gør arbejdet langsommere. Det bliver derefter hurtigere at finde en mailadresse frem.

30. Antivirusprogrammer beskytter din computer mod virus, men de bruger kræfter. Slå evt. baggrundsovervågningen fra i antivirusprogrammet, og kontroller mistænkelige filer selv. Men pas på! Det kræver disciplin.

Tip 31-40

31. Ryd op i Programmer i Startmenuen. Flyt evt. programmerne sammen i mindre, logiske grupper. I Startmenuen vælger du Indstillinger, Proceslinie. I "Programmer i menuen Start" vælger du Avanceret.

32. Slå "Gem hurtigt" til i Word. Dokumenterne kommer til at fylde mere, men det går hurtigere, når du gemmer. Gør det i indstillinger i menuen Funktioner.

33. Fjern nogle af de programmer, som starter automatisk fra Start-mappen under Programmer.

34. I et netværk er det en god ide at fjerne tilslutningen til de netværksdrev, du ikke bruger. Gør det i kontrolpanelet Netværk.

35. Lås den virtuelle hukommelse til en fast størrelse på to gange din ram-mængde. Når pc´en bruger alle sine ram, begynder den at bruge harddisken som ram. Den fil, som pcen opretter til formålet på harddisken, hedder swapfilen. Sørg for, at den ligger på den hurtigste disk. Hvis du har mere end en harddisk, eller hvis du har to lige hurtige diske, så læg swapfilen på den disk, du bruger mindst. Du ændrer den virtuelle hukommelse ved at gå ind i Kontrolpanel, System, Ydeevne og klikke på Virtuel hukommelse-knappen. Vælg "Jeg vil selv...", og indtast en størrelse på 2 gange din ram-mængde i MB. Hvis du har 64 MB ram, skal indstillingen altså være 128 MB både ved min. og maks. Nu skal Windows ikke tænke på at gøre swapfilen større og mindre hele tiden.

36. Op med kronerne. Hvis du bruger en komprimeret harddisk (DriveSpace eller DoubleSpace), så slå det fra. Køb en ny harddisk, hvis du mangler plads. Den koster 1000-1500 kroner.

37. Slå "Løbende stavekontrol" fra i Word. Gør det i Indstillinger i menuen Funktioner. Du kan altid lave stavekontrollen senere ved at trykke på F7.

38. Slet de programmer i Startmenuen, som du ikke bruger særlig ofte. Gør det i "Proceslinie og menuen Start" i Indstillinger i Startmenuen.

39. Luk værktøjslinier, som du ikke har brug for, i de enkelte programmer. Højreklik på en værktøjslinie, og slå den fra, eller brug Tilpas-kommandoen til at vælge de værktøjslinier, du ikke kan undvære.

40. Brug altid dit hurtigste grafikkort til dine spil. Vælg aldrig Software rasterization eller lignende software-beregninger, når du starter et program.

Tip 41-50

41. Ryd op i lydene. Hvis en fejlmeddelelse bliver markeret af en sjov, men lang lyd, skal computeren indlæse en relativt stor fil. Sørg for, at de lyde, du vil have, er korte og meget enkle. Gør det i kontrolpanelet Lyde.

42. Slå kanalvælgeren fra i Internet Explorers avancerede indstillinger. Så ligger der ikke unødige links på dit skrivebord.

43. Afspil ikke musik-cder, mens du bruger computeren til tunge opgaver. CD-Afspiller-programmet kommunikerer hele tiden med cd-drevet, og det sløver maskinen og skubber andre opgaver bagest i køen.

44. Når du opererer i DOS, går det noget hurtigere, hvis du bruger fuld skærm. Tryk på Alt+Enter for at skifte mellem fuld skærm og vindue.

45. Brug almindelig tekst, og ikke HTML, når du sender e-mails. Det ser ikke så avanceret ud, men mailen fylder under det halve. Og giv samme råd til dem, du normalt modtager mails fra.

46. Selvom du har Windows 98, bruger du måske det gamle FAT16 filsystem. Programmet Drevkonvertering i Tilbehør, Systemværktøjer fortæller om du bruger FAT16 og konverterer til FAT32, som på nye computere er hurtigere og spare plads på harddisken. Husk at lave back-up af dine dokumenter først.

47. Når du indsætter billeder i dit tekstbehandlingsprogram, skal du sørge for, at billedet ikke er for, stort. Brug et billedbehandlingsprogram til at formindske billedet.

48. Nogle hjemmesider lader dig vælge mellem en version med eller uden Java eller med eller uden Flash. Det vil sige med eller uden ekstra grafik. I de tilfælde er den hurtigste altid den uden Java eller Flash.

49. I Excel kan du fjerne de tilføjelsesprogrammer, du ikke bruger. Fjern de uønskede flueben i Tilføjelsesprogrammer i menuen Funktioner.

50. Computere i netværk kan nemt komme op at toppes om, hvem der skal holde styr på netværksnavnene. Du kan bestemme det på forhånd ved at lade en (og kun en) computer være Browse Master. Den computer, der er oftest tændt, skal være Browse Master. Gå ind i Netværk i Kontrolpanel, og vælg Egenskaber for Fil- og udskriftsdeling. Vælg Aktiveret ud for den computer, som skal være Browse Master. Vælg Deaktiveret på de andre computere.

Tip 51-60

51. Når du downloader filer fra Internettet, kan du vælge mellem at gøre det med FTP eller HTTP. Brug FTP, når du får et valg. Denne protokol er hurtigere end HTTP-protokollen.

52. Hvis din mus er koblet til den serielle port (aflangt stik), starter Windows hurtigst, hvis det er den første port (COM1).

53. WinAmp eller andre mp3-afspillere er hårde ved computeren. Brug dem ikke, mens du bruger computeren til andre formål.

54. Ryd op i gamle genveje under Foretrukne i Internet Explorer eller andre browsere. Mappen bliver vist hurtigere, når der ikke ligger mange genveje.

55. Afinstaller Office-assistenten i Office 97 eller Office 2000. Den lille muntre fyr kræver sin computer.

56. Hvis du skal hente store datamængder fra en amerikansk server på Internet, så gør det tidligt om morgenen (omkring kl. 6-8), da er de fleste amerikanere gået i seng, og mange

57. Sørg for, at der ikke ligger store mængder data i Udklipsholder, som du fylder med tasterne ctrl+c. Hvis du lige har kopieret fx et billede fra et dokument til et andet, kan du nemt "tømme" Udklipsholder ved at kopiere et enkelt bogstav bagefter.

58. Under Multimedier i Internet Explorers avancerede indstillinger kan du slå lyde og videoer fra. Så går det lidt hurtigere nogle steder på nettet.

59. Åbn aldrig dokumenter eller programmer direkte fra diskette
eller cd-rom. Det tager lang tid at læse fra disse medier. Samtidig kan nogle programmer finde på at kontrollere, om dokumentet stadig findes, næste gang du åbner. Det tager lang tid, hvis du i mellemtiden har fjernet disketten eller cden. Læg dem på harddisken.

60. Slet de programmer i Startmenuen, som du ikke bruger særlig ofte. Gør det i Proceslinie og menuen Start i Indstillinger i Startmenuen.

Tip 61-70

61. Fjern overflødige printeropsætninger. Filerne fylder på harddisken, og programmerne skal tage hensyn til dem, når du udskriver. Gør det i kontolpanelet Printere.

62. Udskriv i laveste opløsning, hvis udskriften alligevel kun skal bruges som en test eller en kladde. Det sparer toner, og det går væsentlig hurtigere.

63. Udskriv som hovedregel i sort-hvid på din farveprinter. Brug kun farverne, når det er nødvendigt. Sort-hvide udskrifter er hurtigere end farver.

64. Når du kun skriver tekst i Word og er ligeglad med skriftens udseende, går det hurtigere, hvis du vælger Kladdeskrifttype i Indstillinger i Vis menuen Funktioner.

65. Internet Explorer gemmer automatisk de sider, du har set på Internet. Ved at ændre på, hvornår Internet Explorer skal kontrollere, om siderne er ændret, kan du øge hastigheden. Det kræver dog, at du selv trykker på Opdater-knappen for at se en evt. nyere udgave af siden. Gå ind i Internet i Kontrolpanel, og klik på Indstillinger i Generelt-fanen. Vælg Aldrig. Hvis du har god plads på din harddisk, kan du vælge at øge den tilladte brug af diskpladsen.

66. Brug Hurtig logon på dit hjemmenetværk. Windows kontrollerer dermed ikke dine netværkstilslutninger, før du bruger dem. En stor fordel, hvis den anden computer er slukket. Gå ind i Netværk i Kontrolpanel, og vælg Egenskaber for Klientprogram til Microsoft Netværk.

67. I Outlook 97 og 2000 skal du jævnligt komprimere de private mapper. Det sikrer, at de fylder mindst muligt og dermed er hurtigere at læse. Du komprimerer mappen i kontrolpanelet Post eller Mail. Marker Egenskaber for Private mapper, og klik på Egenskaber.

68. Hvis du har mere end 64 MB ram, bør du ændre cache-indstillingen fra Alm. stationær computer til Netværksserver. Det sker under Ydeevne, som du finder under System i Kontrolpanel. Klik på Filsystem-knappen, og skift i fanen Harddisk. Indstillingen får computeren til at udnytte dine ram bedre.

69. Brug Notesblok til at skrive små tekstbeskeder, som du skal huske. Den er meget hurtigere at starte end dit tekstbehandlingsprogram. Den ligger i Tilbehør i Programmer i Startmenuen.

70. Hvis du har, men alligevel ikke vil benytte, ICQ, mens du er på nettet, så afslut programmet. ICQ er et personsøger/chatprogram. (Navnet ICQ kommer af vendingen "I seek you"). Programmet kommunikerer hele tiden med ICQ-serveren for at finde ud af, om personerne i din kontaktliste har koblet sig til Internettet.

Tip 71-80

71. Har du en ældre computer, som har svært ved at håndtere store billeder i dine Word- dokumenter, kan du på fanen Vis i Indstillinger i menuen Funktioner vælge ikke at få vist billederne på skærmen. Sæt flueben i "Pladsholdere til billeder."

72. De fleste Internetudbydere tilbyder Internetadgang via en proxyserver. Denne skulle speede din forbindelse op ved at gemme de mest populære sider på udbyderens eget netværk, men virker ofte stik imod hensigten, da din browser tit forgæves leder efter en side på proxyserveren. Vælg Funktioner og Internet-indstillinger i Internet Explorer. Vælg Indstillinger på fanebladet Forbindelse, og fjern markeringen ved "Brug en proxy-server". Information om proxyserver kan du få hos din udbyder.

73. Find MSDOS.SYS på dit C-drev, og åbn den i Notesblok/Notepad. Fjern Skrivebeskyttelse og Skjult fil-markeringen ved at højreklikke og vælge Egenskaber. Åbn filen i Notesblok/Notepad, og tilføj eller ret linien: BootDelay = 0. Det hjælper på opstartshastigheden, da Windows som standard venter to sekunder uden at lave noget. Nu venter Windows ikke.

74. Hiv 500-1000 kr. op af lommen, og køb mere ram, hvis du ikke har mindst 64 MB i forvejen.

75. Tøm Papirkurven. Alt det gamle skrammel bruger kræfter og plads på din harddisk og gør hele computeren langsommere.

76. Find filen CONFIG.SYS med søgefunktionen i Startmenuen, og åbn den i Notesblok/Notepad. Der skal kun være de mest nødvendige linier. Ideelt skal filen være helt tom, men hvis du har speciel hardware eller bruger visse dos-programmer, kan det være nødvendigt med nogle linier i filen. Få hjælp af en dos-kyndig, da du nemt kan lave ravage. Du kan forsøgsvis deaktivere en linie ved at skrive REM foran.

77. Brug kun skærmskrifttyper til tekst under ikoner og i vinduer. Skærmskrifttyperne hedder MS Sans Serif og MS Serif. Skærmskrifttyper er hurtige for Windows at vise på skærmen.

78. Når du skal sende filer med en e-mail, så pak dem først med programmet WinZip. Sørg for at bruge Maximum Compression. Små pakker bliver sendt hurtigere. WinZip finder du fx på Komputer for alles K-CD.

79. Hvis du pakker filer til arkivering på din egen computer, bør du vælge metoden Super Fast i WinZip. Zip-filen fylder lidt mere, men den pakkes meget hurtigere.

80. Hvis du bruger Office 97 eller Office 2000, så gå ind i kontrolpanel, og slå Hurtig Søgning fra. Det vil tage lidt længere tid at finde et dokument, næste gang der er et, der er blevet væk, men til gengæld skal computeren ikke hele tiden holde øje med dokumenterne på harddisken.

Tip 81-90

81. Tastaturet virker kvikkere, hvis du sætter ventetid mellem gentagelser til kort, og gentagelseshastighed til hurtig. Det sker i Kontrolpanel under Tastatur. Forsøg dig frem med at skrive i et Worddokument.

82. DMA (Direct Memory Access) er en måde, hvorpå harddiske og cd-rom-drev kan flytte data uden om computerens processor, som derved får tid til at udføre andre opgaver. Højreklik på Denne Computer, vælg Egenskaber og herefter fanebladet Enhedshåndtering. Marker det diskdrev eller cd-rom-drev, du vil ændre indstillingerne for og tryk Egenskaber. Slå DMA til på fanebladet Instillinger. Windows kommer med en standardadvarsel, som du kan svare OK til. Opstår der fejl med DMA, slår Windows selv denne indstilling fra.

83. Hvis du vil af med programmer, som starter automatisk og ikke kan findes i Start-mappen, brug da MSCONFIG.EXE (tryk på Start-knappen, vælg Kør, skriv MSCONFIG.EXE). Du kan her deaktivere alle de programmer, som starter automatisk.

84. Indskanning kan være en tung affære. Sørg for at benytte en lav opløsning. 150 dpi er rigeligt, hvis du udskriver på en god laserprinter. 72 dpi er nok, hvis billedet kun skal ses på skærmen.

85. Når Windows starter, vises den velkendte blå skærm med skyer og Windowslogo. Du kan spare en smule opstartstid ved at slå dette fra i filen MSDOS.SYS, som du finder på dit C-drev. Fjern Skrivebeskyttelse og Skjult fil-markeringen ved at højreklikke og vælge Egenskaber. Åbn filen i Notesblok, og tilføj under [Options] linien: Logo=0

86. Arbejd hurtigere. Minimer alle åbne vinduer i et klik. Højreklik på proceslinien et sted, hvor der ikke er et ikon. Vælg Minimer alle vinduer.

87. Windows 98 tjekker for nye diskettedrev, hver gang du starter op, hvilket tager tid. Dette kan slås fra i Kontrolpanelet under System. Vælg fanebladet Ydeevne, tryk på Filsystem, og i fanen Diskette fjerner du markeringen ved "Søg efter nye diskettedrev".

88. I Internet Explorer kan du slå "Brug jævn rulning" fra i Avancerede indstillinger. Så hakker det desværre lidt, når du ruller op og ned på en side på Internettet, men pc'en bruger færre af de kostbare kræfter, da den viser og regner på færre billeder.

89. Hvis du har minimum 64 MB ram, kan du mindske brugen af den langsommere swapfil ved at rette i filen system.ini i din Windowsmappe. Åbn filen i Notesblok, og tilføj i sektionen [386enh] linien: ConservativeSwapfileUsage=1

90. Windows gemmer midlertidige filer i mappen windows\temp. Slet jævnligt filerne i denne mappe. Slet for en sikkerheds skyld kun filer, som er mindst en dag gamle.

Tip 91-100

91. Når du ikke får lukket Windows rigtigt ned, kører ScanDisk automatisk, næste gang du starter op. Dette kan ændres i filen MSDOS.SYS på dit C-drev. Fjern markeringen af Skrivebeskyttelse og Skjult ved at højreklikke og vælge Egenskaber. Åbn filen i Notesblok, og ret linien:

AutoScan=1 til AutoScan = 0

AutoScan kan også sættes til 2, hvilket betyder, at ScanDisk kører uden at spørge først. Du kan altid selv køre ScanDisk fra Kør i startmenuen.

92. Har du en ældre computer med kun 16 eller 32 MB ram, vil du sikkert have glæde af at skifte Internet Explorer ud med den gratis og roste Opera browser fra norske OperaSoftware. Den er lille og derfor hurtig og kan downloades helt gratis på www.opera.com

93. Genstart hurtigere. Hvis du holder shift-tasten nede, mens du siger OK til at genstarte, så slipper du blandt andet for at vente på, at pcen tæller ram og skaber forbindelse til harddisk og diskettedrev.

94. Er du på Internettet via modem, kan du koble hurtigere på ved at slå indstillingen "Log på netværket" fra. Indstillingen finder du ved at gå ind i Denne Computer og Netværk via Modem. Højreklik på din forbindelse, og vælg egenskaber og herefter fanebladet Servertyper.

95. Arbejd hurtigere. Hvis alle åbne mapper har sine egne vinduer, kan du lukke dem alle på en gang ved at holde shift-tasten nede, mens du klikker på krydset i øverste højre hjørne af det sidst åbnede vindue.

96. Windows kommunikerer med dit modem gennem en seriel port. Du kan optimere indstillingerne for dine serielle porte i System i Kontrolpaneler. Marker den port, dit modem er tilsluttet (typisk COM1 under Porte), på fanen Enhedshåndtering, og vælg Egenskaber ved at højreklikke. På fanen Portindstillinger sæt Bit pr. sekund til 115200. Hvis tallet er for lavt, taler modemet hurtigere med nettet, end pcen gør med modemet, og du spilder dermed båndbredde. Oplever du efter indstillingen problemer med Internetforbindelsen, da prøv at sætte Bit pr. sekund lavere, eller tryk Gendan standarder.

97. Samme sted under Avanceret sæt da både modtagelsesbuffer og transmissionsbuffer til Høj. Bufferen er den ram, der sat til side til transmissionen på dit modem. Oplever du efter indstillingen problemer med Internetforbindelsen, så prøv at skrue ned for disse indstillinger, til problemerne ophører. Du kan altid komme tilbage til start ved at trykke Standardindstillinger

98. Slå Active Desktop fra. Højreklik på skrivebordet, og fjern markeringen ved Active Desktop i fanen Web. Du kan nu ikke have en aktiv side på Internettet som skrivebordsbaggrund.

99. Brug "Guiden Vedligeholdelse", som du finder i Systemværktøjer i Tilbehør under Programmer i Startmenuen.

100. Køb en ny, hurtigere og større pc.

 

                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cherryblossoms_back.gif

 

sweetness_up.gif

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret oktober 2003. | Webmester; Jegvan Durhuus. | Copyright © Jegvan Durhuus