Hvem er vi og hvorfor denne side?  

 

 

 


Hej med dig, på denne hjemmeside møder du Gema og Jegvan. Vi er et spansk/dansk ægtepar som bor i Madrid. Formålet med vores hjemmeside er dels, at fortælle om de forskelligheder der er i den danske og spanske kultur, dels at familie og de venner som vi ikke er i kontakt med så tit, kan følge lidt med i vores liv. Samt at have nogle interessante og sjove sider, som forhåbentlig mange kan få gavn af.  Læs vores historie her. Se nogle billeder af os i vores galleri.

Gema Delgado Sanchez er 33 år, født og opvokset i Madrid. Har 2 mindre brødre og én lillesøster. Uddannet engelsklærer, arbejder som koordinator for en sammenslutning af amerikanske medicinalfirmaer i Spanien ( L.A.W.G.) hos Lily. Taler foruden spansk og engelsk også italiensk, rimeligt dansk og lidt fransk.

Jegvan Sune Durhuus er 42 år, født og opvokset i Skagen. Har en storesøster og to mindre søstre. Uddannet kok og pædagog, forsøger at starte eget firma op som hedder Det Lille Danske Køkken (dldk), og derudover hjemmegående far! Taler foruden dansk også engelsk, svensk og noget spansk. Læs mere om Jegvan her.

Det er målet at vi løbende opdatere og måske udvider denne hjemmeside, lige nu er der denne danske version, med masser af billeder, lidt jokes og tænksomme sætninger m.m. på spansk og engelsk. Desværre går det ikke hurtigt, som vi ønsker, med at opdatere siden, det beklager vi og forsøger at stramme op på!

                                                

Kultur

Jegvan

Historie

Galleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cherryblossoms_back.gif

 

sweetness_up.gif

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret oktober 2005. | Webmester; Jegvan Durhuus. | Copyright © Jegvan Durhuus