Striber m.m.

 

 

 

Denne side er ikke for sarte og snerpede sjæle, da den kan indeholde nogle tegninger eller tegneserier hvorpå der fremkommer mandlige og kvindelige kønsdele som Vor Herre begejstret har skabt dem, og nogle som visse sarte sjæle måske mener er pornografiske ! Vi vil gerne prioritere, at hvis visse af tegningerne giver udtryk for racistiske eller chauvinistiske holdninger, er disse ikke vores personlige holdninger !

Klik på den tegning du gerne vil se og så kommer den frem i større udgave i et nyt vindue, klik nu på de pile i højre hjørne af tegningen hvor der står udvid til almindelig størrelse, så kan du også læse dem klart og tydelig!. Du navigere tilbage til denne side ved at lukke vinduet med tegningen i, så ender du her igen..

Har du en vittighedstegning som du syntes andre skal have mulighed for at grine af, send den fluks til mig, så lægger jeg den/dem ud her på side. Hvis du vil kopiere en tegning, højreklik på den, klik på gem billede som, og find den mappe hvori du ønsker billedet gemt. Se endnu flere sjove tegneserier på den engelske side, tryk her.

flyvetur.bmp

fromthetop.bmp

grammatik.jpg

 Flyvetur

Fra en anden vinkel!

 Boller og boller

rune-t-kidde.jpg

savesport.bmp

snehvideogpinoccio.bmp

Døv eller hva?

De gamle grækere

En lang én!

store muskler.bmp

 

TOLDSKAT.JPG

 

 Store muskler ikke alt!

Told og skat

 

                                                       

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cherryblossoms_back.gif

 

sweetness_up.gif

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret oktober 2003. | Webmester; Jegvan Durhuus. | Copyright © Jegvan Durhuus